.

Het Souterrainzondag 3 februari 2013

Portable baan deel 4 (Toplaag, lichtbrug, aansluitbord en kopertape)

Vandaag helaas niet de hele dag de tijd gehad om aan baan te werken. Vanmorgen vroeg opgestaan en baan voor 2e toplaag voozien. Daarna wezen trainen op de racefiets (fietsen voor Alpe dHuzes). 's Middag de derde en laatste top laag geverfd (in totaal 5 lagen inclusief 2 lagen mdf grondverf)
 
Begreep dat Marc Brevoord ook niet stil zat afgelopen dagen. Hij heeft zijn blog bijgewerkt waar Technisch Reglement te vinden is van Souterrain Cup 2013. Ook is hij druk bezig met fabriceren van nieuwe bandjes!!! Begreep dat de nieuwe bandjes nog meer grip heeft!!!!!!!!!!!
 
 
Zinkgrijs muurverf.
 
Aansluitbord met xlr aansluitingen

Voor de regelaar natuurlijk! Bord groter gemaakt zodat ook regelaar een plekje heeft
Na avondeten gestart met koper 'plakken'
Na 'plakken' van kopertape met de föhn erover heen zodat lijm nog beter hecht aan baan (tip van http://www.glashobby-4all.nl/)

Niet vergeten de onderkant ook mee te nemen (stroomgeleiding via verbindings stukken die ik ook ga voorzien van kopertape
Licht brug afgemaakt (behalve licht) en ook geverfd
Resultaat van een zondagje klussen. Kopertape op 30% na af. Komende week 's avonds maar afmaken zodat woonkamer vrijkomt

5 opmerkingen:

 1. Geweldig, het lijkt wel of je in een paar dagen tijd een compleet tweede (demontabel) circuit bouwt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tempo, je lijkt wel de OldSlotRacer van de lage landen (Luf Linkert bouwt ook een nieuw circuit in een week tijds).

  Veel plezier met de race tussen de bloggers.
  Roel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, wat een tempo (hoe lang is je arm uit het gips?). Het lijkt allemaal zo simpel zoals jij het hier beschrijft. Ik moet zeggen dat ik er ook zin in krijg om een demontabele houten baan te maken. De 24e maart maar eens goed bekijken hoe jij dit gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha, heb je dus besmet! Het is nog even spannend of lay-out gaat bevallen. Wachten het af.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Roel, tja heb denk ik ook handigheid van Luf te pakken. Kijk regelmatig op zijn site! Ben door hem 5 jaar geleden besmet geraakt met banen bouwen!!

  BeantwoordenVerwijderen