.

Het Souterrainvrijdag 17 juni 2011

Nieuwe baan?

Het is inmiddels 1,5 jaar geleden dat ik voor het eerst op mijn huidige baan reed. Sinds 3 maanden is hij voor mijn gevoel voor 95% af.  Een baan is namelijk nooit helemaal af.

Nu begint het bij mij alweer te kriebelen om een nieuwe baan te bouwen. Dus huidige baan afbreken en van voren af aan weer opbouwen.

Ben ik nu gek of niet. U mag het zeggen.

Baan 3 in de maak (dec 2009)

Baan 3 in volle glorie (mei 2011).

Zie overzicht van mijn racebanen:
Baan 3 (1,5 jaar op gereden)
Baan 2 (1 jaar op gereden)
Baan 1 (1 jaar op gereden)

9 opmerkingen:

 1. Het kriebelen om een nieuwe baan te bouwen ken ik heel goed, maar ik moet zeggen dat ik hééél veel spijt heb van dat ik mijn eerste baan al heb afgebroken. Het was een geweldige layout en dat is die van jou ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ligt er aan wat je hobby is. Baan bouwen of racen. In het eerste ben je trouwens erg goed, maar dat houdt wel in dat je deze baan af moet breken. Ik zou het niet kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Man zo'n mooie baan afbreken? ik zou er nog eens goed over nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zou zonde zijn van deze mooie baan zeg! Maar dat is mijn mening.

  Als jij het bouwen leuker vind dan het racen dan zou je inderdaad plannen kunnen maken voor een volgende baan. Eer het zo ver is ben je natuurlijk ook al weer een tijdje verder en kan je ondertussen nog genieten van deze baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. begrijp jullie reactie. Mijn vrouw Annemarie keek me al boos aan toen ze mijn ideenen hoorde. Ze begrijpt niet dat ik iets afbreek waar ik zoveel moeite voor heb gedaan.

  Enfin niets is nog beslist. Ben wel aan slag gegaan met maken schetjes zodat ik voor en nadelen van racegenot kan afwegen van mogelijke nieuw te bouwen baan.

  Dit los van het feit dat ik bouwen (lees creativiteit op baan botvieren) eenmaal leuk vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Persoonlijk zeg ik, niet doen, gewoon zonde. Maar ja bouwen is nu eenmaal jouw ding. Ik denk dat een nieuwe baan net zo mooi, zoniet mooier wordt.

  Groeten,

  Paul
  (kan om de een of andere reden niet onder mijn google account reageren)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien was het nog niet helemaal duidelijk Marc, maar je circuit Het Souterrain behoort inmiddels tot het Nederland Slotrace Erfgoed, dus van afbreken kan helemaal geen sprake zijn :-D
  Greetz,
  PorscheHarry
  (die ook niet onder zijn eigen google account kan reageren)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee doe het niet hij is net zo mooi :-O

  Tom

  BeantwoordenVerwijderen