.

Het Souterrainzondag 15 mei 2011

Zolder (fiets) race

Afgelopen vrijdag avond 13 mei kreeg ik visitie uit Ommoord (Rotterdam) van Marc en Jesper. Zie schitterende verslag op blog van Circuit-Ommoord. Ik zal hierover later op mijn blog ook een stukje over wijden.

Zoals bekend bij aantal van jullie ben ik aan trainen voor Alpe d'Huzes (zie mijn eerdere blog Alpe d'HuZes. Strijd-tegen-kanker). Mensen die mij sponsoren ben ik heel erg dankbaar. Het is nog steeds mogelijk om te sponsoren!!

Het is voor mij een extra 'duwtje' in de rug om 6 maal de Alpe d'Huez te beklimmen in 1 dag maar nog belangrijker, je steunt het KWF welke zich o.a. inzet om kanker eerder te diagnotiseren en kanker te bestrijden. 

Gisteren stond Cyclo Sprint Classic van Zolder op programma. Start en Finisch bij autorace circuit van Zolder. Na start ging rit door Limburgs Belgie en Limburgs Nederland waarbij ongeveer 160 km afgelegd moest worden en 11 kuitenbijters beklommen moest worden.

Inschrijven bij de pitstraat
Nummerplaat halen in de garage
Foto van pitstraat
Fietsen 'preparen' op de pitstraat
'Kwalificatie' ronden op het circuit
Foto van (fiets) dashboard
Foto van (fiets) coureur tijdens rit
Onder (licht) brug

Hierna volgde 11 kuitenbijters. Geen tijd gehad/genomen voor foto's nemen tijdens rit.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Marc,
  Je hebt gelijk dat je geen foto's meer hebt gemaakt, want je moest terug bijten.
  Ik heb alle vertrouwen in dat je de Alped'HuZes gaat halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dank je. Heb nu al aardig wat km-ers in benen zitten. Nu kwestie van conditie onderhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig! Kon je een beetje je bed uit komen zaterdagochtend, ik hoop dat de vrijdagavond je niet al te erg heeft tegengewerkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. was even knipperen toen wekker ging maar na een kop koffie ging het weer wel. Deze week wil ik mijn verslag van afgelopen vrijdag posten.

  BeantwoordenVerwijderen