.

Het Souterrainmaandag 13 september 2010

Snelste rondetijden dato 13 sept 2010


Afgelopen maand heb ik snelste rondetijden per auto bijgehouden. Tevens een paar steekproeven gedaan wat maximale snelheid (rollerbank) is. Ook niet vergeten de instellingen van Slot-it regelaar (dip switches op 0,0).
  
Als ik maar lang genoeg met een auto blijf racen, experimenteer met slot-it regelaar, dan klimmen ze op een duur een paar plekken denk ik. Zeker de NSR Mosler moet sneller kunnen (hij was de snelste op mijn vorige baan).

6 opmerkingen:

 1. het is een 3 sporige baan, zijn deze tijden op een baan gereden, of gemiddeld per 3 banen? misschien wel handig om bij te houden op welke spoor de snelste tijd wordt gereden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb gemerkt dat 1 spoor gewoon het snelste is. Op die spoor heb ik met alle auto's gereden (schat 100 rondjes) en nu gepublisheerd. Omdat ik nog niet zo lang race op deze baan heb ik nog geen uitgebreide ervarings cijfers. Wordt vervolgd.

  Wil binnenkort alle sporen exact opmeten. Heeft iemand een tip?
  Met een touwtje rond de baan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Marc: Ik heb de mijne met een meetlint van mijn vrouw gedaan, zo één die ze bij het naaien gebruiken, gewoon in het slot gelegd en elke 1,50 meter een streepje gezet en doorschuiven. Vond ik zelf wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat lijkt me een goede tip. Ga het op meten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey marc,

  Tom hier van de camping.
  Wat leuk dat je nu een blog heb zo kan soms eens een kijkje van je racebaan nemen !
  moet je trouwens ook nog fietsen ergens in belgie?? en komen jullie dan ook nog naar ons ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Tom, afgelopen weekend was ik in limburg/belgie met 2 fietskameraden. Meegedaan met Boogies Extreme. Dat was laatste koers van het jaar in Limburg/België. Heb je mijn email adres?

  BeantwoordenVerwijderen