.

Het Souterrainvrijdag 3 september 2010

Nieuwe auto's!!!

Chaparral 2E  2nd Can-Am Mosport 1966

Nissan R390 GT1 Lemans 1998

Gisteravond bij Schoonderbeek (Hillegom) geweest. Donderdag avond wordt daar gereaced door een vast groepje. Schoonderbeek (Mike) heeft een aardige collectie slot autootjes staan. Kon niet weerstaan om twee slot-it autootjes aan te schaffen. Gisteravond laat nog paar rondjes gereden op mijn eigen baan. Moet nog tunen met lood aangezien de Chaparral voorwielen los van baan rijdt en Nissan na lange rechte stuk van mijn baan, af en toe de bocht niet neemt. Met andere getunende slot.it heb ik daar geen problemen ermee.

8 opmerkingen:

 1. Leuk dat je ook bent begonnen met een blog, heb je al toegevoegd aan de lijst.
  Zal het met veel belangstelling volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk en bedankt! Op dit moment zie ik me zelf meer als een 'racebaan' bouwer dan een competief ingestelde racer. Op gebied van tunen, racen kan ik nog hoop leren van anderen (blolgs)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes Marc, ik ben zwaar onder de indruk van je bouwkunsten en zal het met veel belangstelling volgen. Mooie baan voor de Classic Cup, nietwaar Arnaud ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @PH: lijkt me goed plan. Even een keertje maar heen. ;-)
  @Marc: mischien kan je vertellen hoeveel man je kwijt kan bij de baan. ;-p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een eer! Tot dusverre nog geen competitie op gereden. Baan heeft 3 sporen. Tafel heeft een T vorm. Er kunnen makkelijk 5 man in ruimte. 3 Racers aan voorzijde en 2 man aan zijkanten van T-vorm voor terug zetten van auto. Meer kan maar dan wordt het wat krapper. Zal afmetingen op blog zetten. Dan heb je beter indruk.
  Groet MArc

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie baan!! Toffe scenery....3 sporen, heerlijk..... Tikkeltje jaloers op de ruimte...hahaha....
  Ga volgende week op TwentTrack racen, wil nog richting Obergonring maar nu ik dit heb gezien sta ik te popelen om ook jouw kant op te gaan....waar kan ik Het Souterrain op de kaart vinden?

  Ik ga je in de lijst zetten!!

  Stef'R

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik 'struikel' via google op je foto's, ik heb niet ''iets'' met slot racen ( hoewel ik als kind enorm veel plezier heb gehad van m'n carrera (/) baantje ) , maar na het zien van deze baan zou ik er graag weer 1tje hebben, helaas geen ruimte :), maar in 1 woord, ge-wel-dig , mooi werk, en zo te lezen letterlijk bloed,zweet, en tranen, :) veel plezier ermee
  greetz Ray

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Ray, bedankt en leuk dat iemand via google tegen mijn blog aan "gelopen" is.

  BeantwoordenVerwijderen