.

Het Souterrainzondag 19 september 2010

Gordijnen en raceplank!

Tafel voorzien van gordijnen. Gehaald bij Kwantum en door vrouwlief op maat gemaakt. Bij alledrie de aansluitpunten van regelaars heb ik een raceplank gemaakt. Op raceplank een lat geplaatst waar auto's
opgezet kunnen worden. Voordeel: banden blijven stofvrij!

Afgelopen week was mijn nieuwe Unger afvalgrijper van 140cm binnengekomen. Dit om auto's op te pikken die uit de bocht 'vliegen'. Links van midden van tafel is een moeilijke bereikbare en lastige te berijden bocht (ontwerp foutje?)
Raceplank met lat voor auto's
Raceplank, grijper en gordijnen!

5 opmerkingen:

 1. Ontwerp foutje...je kan er voor gekozen hebben. Soms is dat stukje baan nou net even spannender of leuker maar iets meer moeite met het terugzetten op de baan..... Om geen rare capriolen te krijgen hebben wij met thuisraces een systeem bedacht: als je eruit vliegt terwijl je achter staat moet de voorste rijder wachten, als je voor rijd mag de rijder doorgaan maar niet voorbij rijden. De wagens kunnen dan relaxer terug gezet worden en de race blijft tot de laatste ronde spannend.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt voor tip. Als ik goed begrepen heb:
  Degeene die niet uit is gevlogen mag dus doorrijden tot op plek van 'ongeluk' Hij/zij kan dus max een ronde winnen (dat is bij mijn baan al gauw 11 sec).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yep. het leuke is dat degene die voor staat de laatste rondes voorzichtig moet doen. Niet te langzaam dan komt de andere dichterbij, maar wel in het slot blijven anders staat de ander ineens naast je...zenuwslopend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. BTW, ik vind Porsche Harry zeker niet kaal, maar om hem Porsche Hary te noemen in de linkslijst....hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha. Heb dat gedaan om naam van blogsite en namen van blogger uit elkaar te kunnen halen. Dan weet ik als nieuwkomer wie reageert en welke site hij heeft. Idd aantal namen spreken voor zich zoals Dikke Leo, Porsche Harry etc.

  BeantwoordenVerwijderen