.

Het Souterrainzondag 10 oktober 2010

Ford P68 NSR

Afgelopen donderdag meegedaan met racen bij Schoonderbeek Hillegom. Na elke heat ging het steeds een paar rondes beter. Was uiteraard geen partij voor de clubracers. Na afloop kon ik het niet laten om de Ford P68 van NSR toe te voegen aan mijn verzameling Slotcars. Een onweerstaanbare auto met mooie klassieke ronde vormen en strak in rode lak. Een auto die niet misstaat op de Targo Florio baan.

NSR en Slot.it zijn mijn favoriete merken. Alle auto's voorzie ik van Slot-it schoentje (Pickup CH07 Wooden track Guide).  Bij de Ford was het abosluut nodig. Op lange rechte stuk presteerde de Ford om bij vol gas van baan de verwisselen!!! Dat was me nog bij geen enkele andere auto gelukt!

Ook standaard banden voldeden goed. Komende periode kijken hoe ik auto nog sneller kan maken. Hij reed nu al 11,4 sec op mijn baan! Snelste auto tot nut toe is de Porsch 917 van Fly (getuned met Slot.it ondersdelen) met 10,859 sec

4 opmerkingen:

 1. Die P68 is zeker een lekker auto om mee te rijden (ik heb die van HenkG uitgeprobeerd) maar ik vind het jammer dat het allemaal zo prijzig moet zijn....effe sparen dus....of wachten op de 2de handse markt....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb diezelfde P68 (van HenkG) ook mogen laten ronddraaien op zijn houten circuit en dat was genieten. De scenery maakt je baan ook nog eens geniaal voor fotografie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, idd NSR is niet goedkoop. Terug rekenen naar guldens moet je dan helemaal niet doen.

  Als fotografie je hobby is naast slotracen dan zijn er genoeg shots te maken.

  BeantwoordenVerwijderen