.

Het Souterrainzaterdag 21 maart 2015

Souterrain Cup: Final Countdown

Nog een kleine 13 uur dan verwacht ik de eerste deelnemers die komen oefenen en auto's klaar gaan stomen voor de Souterrain Cup Endurance 6Hrs.  Limburgers, Hollanders, Achterhoekers (sorry Twentenaren) , Flevolanders en Brabanders gaan voor de eer strijden met 3 teams. Teams gaan proberen in zes uur tijd de meeste rondjes te rijden. Ik verwacht dat teams boven de 2400 uit gaan komen!!!

Helaas heeft Harold moeten afzeggen ivm overlijden van zijn vader. Zodoende is Team Twente aangevuld met Frank103 die oorspronkelijk met de Limburgers mee zou doen en Arjan mag als Brabo (was reserve) mee doen met de Limburgers. Dus dat beloofd wat aangezien ze vaak met elkaar, of beter gezegd tegen elkaar trainen onder het mom "Zooitje Ongeregeld".

De teams en de deelnemers
De ere prijzen Souterrain Cup 2015
6 uur rondes bijhouden. Ik verwacht dat per team meer dan 2400 rondjes zullen gaan rijden!

Met in achtneming van reglement
Voor fun de snelste rondetijd (individueel) bijhouden. Tijd is zeer scherp!
Fans van Team Twente heeft wat op weg gekalkt!

De Limburgse fans konden niet achterblijven!

Evenzo de westerlingen!
Garage van de teams!

5 opmerkingen:

  1. Met de oosterse wijsheid en de noordhollandse nuchterheid moeten we de achterstand toch wel in kunnen lopen...tot straks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben er klaar voor, uien met bruine bonen gegeten zodat ik de tegenstanders morgen op natuurlijke wijze kan afleiden. Punaises voor op de baan en secondenlijm om de regelaars van de tegenpartij te ontregelen, de overwinning is alleen een kwestie van tijd.........

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha. Als we zo beginnen. We hebben speciale banden voor jullie gemaakt waar je verplicht mee moet rijden!!!

    BeantwoordenVerwijderen