.

Het Souterrainzaterdag 13 juli 2013

Mini Souterrain Cup

Gister avond met Jesper, Marc B, Timon weer op de baan geraced. Was even inkomen maar we hadden gelijk de smaak te pakken getuigen de rondetijden van onder de 10 seconden. Opzet mini wedstrijd was om met 3 Porsches te blijven rijden op dezelfde spoor. Alleen regelaars gingen mee met eigenaar bij wisselen van de heats. Zodoende konden we een eerlijker race garanderen met 3 gelijkwaardige competitie slotcars.
 
Programma TURM werd ingezet, na eerst heel enthousiast te zijn geweest in gebruik en tonen tussenresultaten kwamen we tot conclusie dat tijden (en dus totaal aantal verreden rondjes) niet klopten. Kennelijk kan software TURM niet met hardware (vermoedelijk de foto diodes met verlichting)  overweg. Erg jammer. Dus we stapten over op de vertrouwde Laptimer.
 
Was een leuke avond. Sprak intentie uit om een nieuwe baan te maken wat wat vraagtekens opleverde. Baan is toch goed? Raced toch lekker? Waarom?
 
Enfin ga kijken of ik eerst Marc B kan helpen met zijn baan (scenery opbouwen) en dan zie ik wel. Meeste kennen mij maar al te goed wat ik ga doen, haha!


3 Porsche 917k in start opstelling
 
4 minuten race te volgen op de muur

2 opmerkingen:

  1. Het was erg gezellig en het concept van alleen van baan wisselen en de auto laten staan was erg geslaagd.

    En inderdaad, voorlopig je baan nog behouden, deze is echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, behoud deze baan, maar jou kennende ......

    BeantwoordenVerwijderen