.

Het Souterrainzaterdag 21 januari 2012

Even wat anders .... En zeker niet onbelangrijk.

Beste Slotracer,

In Nederland heeft of krijgt 1 op de 3 mensen een vorm van kanker. Het kan niet anders dat je iemand kent, die deze verschrikkelijke ziekte heeft.


Opgeven is geen optie. Niet voor kanker patiĆ«nten die strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte en niet voor mensen die een bijdrage kunnen leveren om hun leven dragelijker te maken door oa onderzoeken te steunen die behandelmethoden sneller en adequater te laten verlopen.


Afgelopen jaar was mijn eerste deelname aan Alpe d'HuZes. Ik kan jullie vertellen, dat het een onvergetelijke dag was om voor een goed doel als KWF te mogen inzetten.


Op 6 en 7 juni 2012 gaan ruim 7500 deelnemers proberen de alpenreus Alpe d'Huez, 6 keer te beklimmen met als doel om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen (enof lopen) voor het KWF(Kankerfonds).


Hierbij oproep om niet te twijfelen en steun KWF door op onderstaande link aan te klikken en 'Steun deze Actie' te klikken:
- http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/marcstouten/marc-stouten/
Jullie bijdrage komt volledig ten goede van het KWF fonds dat de strijd tegen kanker ondersteunt.Organisatiekosten wordt oa gefinancieerd door inschrijfgeld van de deelnemers.

Ik ga niet alleen, maar als teamcaptain met een team van 8 personen die zich geheel belangeloos inzetten voor het Kankerfonds (KWF).


Onze bijdrage is:
- proberen om 6 keer de Alpenreus te beklimmen in 1 dag!
- inleveren van (verlof) dagen, voorbereidingen training en 1 week verblijf in Frankrijk
- tijd vrij maken voor training en voorbereidingen
- kosten voor reis en verblijf in Frankrijk gedurende week 6&7 juni
- inschrijfgeld deelname


Alvast bedankt!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten